Rólunk

Stégner Kunos Niki vagyok, egy csodálatos kislány édesanyja és a Férjem szerelmes felsége és ha megkérdezi bárki, mi tesz minden nap boldoggá, őszintén mondhatom, hogy a családom és a cukrászkodás.

Kiskoromban nagymamám isteni finom süteményeket készített. Szeretném azt hinni, hogy Tőle örököltem a sütés iránti szenvedélyem. De őszintén, én nem arról álmodtam kislány korom óta, hogyha nagy leszek cukrászkodni fogok, de így alakult és ezt imádom. Minden nap valami új dologgal találkozom ami, inspirál vagy egy új technika, amit még nem próbáltam ki azelőtt. A nagy szerelmeim az ausztrál tortadekoratőrök, és olyan nagyon szerencsés vagyok, hogy a tortáim és én, kiválasztódtunk sok - sok tortadíszítő közül, a világ minden tájáról és egyetlen európaiként (az 5 szerencsés között) részt vehetek egy 6 hónapon át tartó online "utazáson" a tortadekorálás világában. Azoktól tanulhatok és megismerhetem őket, akik a példaképeim.(..de erről még sokat fogok mesélni, ha eljön az ideje)

Cukor, liszt, vaj és egy jó nagy adag szeretet, ezek a fő összetevői Az Én Tortám édességeknek. A legfinomabb, jó minőségű összetevők kerülnek a süteményekbe, ezért legalább olyan finomak, mint amilyen csodásan néznek ki. A családommal hiszünk benne, hogy mindenkinek szüksége van egy kis csodára, a mindennapokban.

Az Én Tortám ezt a kis csodát szeretné belecsempészni a születésnapokba, névnapokba, eljegyzésre, esküvőre, babaváró bulikba, évfordulókra vagy csak egy boldog napba.

Köszönöm szépen mindenkinek, aki megtisztel azzal, hogy Tőlünk szeretne tortát vagy bármi finomságot.